Den här veckan är…

fullspäckad med aktiviteter.

Känner att jag inte hinner med bloggen som jag önskar. Efter mitt senaste inlägg har det kommit in massor av betydelsefulla kommentarer från Er läsare på både bloggen och Facebook. Jag finner knappt ord. Vilken fantastisk stöttning Ni ger! Det känns som att Ni var och en sitter på min axel som en skyddsängel med mental styrka. Tack. ♥

A uppskattar sin 5-års present mycket och strålar när hon skuttar runt som lillprinsessan hon är. Med trollspö gjort av ett sugrör och rosa tråd gestikulerar hon mot min mage. A säger med tydliga ord: Simsalabim, nu är det en pojke! Jag och svägerskan(hennes ma) skrattar högljutt. -Ja, vi får se om du trollade rätt. :)
20140906 Little princess

Mycket firande nu. Har varit på 10-års kalas idag, mycket trevligt och vi kunde t.o.m. sitta ute hela tiden. Se min fina systerdotter E. 20140907 Stor tjej så fin

Nu blir det tv-tittande för mej och en kopp varm choklad. Vi hörs snart igen! :)

Kram, tröttfia.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Den här veckan är…

  1. För mig är du en strålande förebild. Underbart att ni ska få bli tre. Jag fick min diagnos för sex månader sedan. Önskar att jag hade många av dina fina och starka sidor. Kramar Malin mamma till två små

  2. Hej Sofia!
    Ramlade in på din sida av en slump och blev kvar ett bra tag (mitt i natten blev det helt plötsligt). Du är otroligt inspirerande. Det gick inte att sluta läsa. Och så underbart att ni väntar en liten parvel. Du kommer att bli en supermamma! Önskar dig all lycka i framtiden.

    Kram från en annan Sofia :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>