Personal sökes på schema från…

vecka 3 nästa år.

Utav mina fem skickliga assistenter är snart tre hemma för föräldraledighet och en på väg hem till sina rötter varför vi söker nya personliga assistenter till vår arbetsgrupp. En go’ tjej introduceras för schema i nuet men ytterligare två tjejer behövs.
Du arbetar i samarbete med mej men också i kommunikation med mina andra assistenter via dagliga anteckningar i dagbok. Vi söker Dej som är en trygg ödmjuk person, är 23-40 år, gillar ordning och kan hantera många bollar i luften. Du bör ha körkort och egen bil för att kunna utföra arbetet hos mej. Erfarenhet av barn och omvårdnad är ett plus.

Tillägg 3 dec: Jag bor 1 mil utanför Borlänge, mot Ludvikahållet.

Vid intresse skickar Du in Din ansökan så snart som möjligt till Marie på Olivia personlig assistans, marie.fors@olivia.se. Hoppas att vi ses på intervju! :)

Dagens amningsmys.
20141202 Amningsmys

Trevlig kväll-kramar, fia.

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Personal sökes på schema från…

 1. Hej. Mitt namn är Vanessa.
  Jag läste din blogg och såg att du sökte nya assistenter. Men jag undrar vart du bor? Hittade inget om det. Mvh Vanessa björk

 2. Hej!

  Vill bara skicka en liten kvälls hälsning till dig och Freja. Hon är gullig.

  Lycka till med rekryteringen.

  Kram till dig!

 3. Hej Fia! Vill bara önska dej lycka till med rekryteringen av nya assistenter. Sen blir jag så glad när jag ser dina fina bilder. Jag blir alldeles varm när jag ser dej o ditt lilla underverk. Tack, snälla du, för att du delar med dej! Kram från Elsy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>