Dagarna svischar förbi och just nu…

är jag tvingad till att använda mina brillor mer än vanligt.

Optikern sade till mej att ha linsvila i flera veckor p.g.a. att jag har några slags prickar på hornhinnorna. Det suger! Mina brillor är nämligen för svaga för mej. De har några år på nacken om jag säger så. Dessutom har jag mycket dålig syn och blir därmed fruktansvärt irriterad när jag ser ut ovanför och nedanför brillorna. Jag känner mej nästan bakis i brillorna och kan inte fokusera till hundra procent på något.

Har Du något tips på en bra glasögonförsäljare med mycket pilotbrillor alternativt fyrkantiga brillor?
Varit och provat brillor idag men glasen är ju svindyra på Synsam där jag hittat de bästa bågarna i min smak. Specsavers bäst pris men har inte de rätta bågarna tyvärr.
En parentes är att jag ser för lustig ut i brillor, ojojoj Skrattat mycket vid provandet idag vilket är positivt åtminstone. 😉

Vår förkylda Freja har varit trött idag.
*Klicka för att zooma.
20141211 Min guldklimp20141211 Sköning

Tack för visat intresse gällande mitt personalsökande. Jättekul med många sökanden. Ansökningarna är under behandling. :)

Trevlig kväll därute!

Kärlek, fia.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Dagarna svischar förbi och just nu…

  1. Jag köper mina glasögon på nätet, optikbutiken.se
    Jag har köpt mina 4 senaste från dem,
    Jag är nöjd med dem
    Kram Camilla

  2. När jag hade hittat bågar jag ville ha hos en optiker så köpte jag dom och och tog med till min vanliga optiker, som sen skötte resten. Funkade kanon. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>