Shit vad längesedan vi…

hördes av!

Hoppas att Du har haft det bra på sistone. God fortsättning önskar jag Dej! :)
Här i Bältis är det full fart, vi är snart klara med introduktionen av totalt tre nya assistenter som ska gå på schema. Det är ansträngande med inskolning av ny personal, likaså med guidning när det är dags att börja arbeta själv för den som är ny. Men oj så bra det går. Tjejerna känns toppen, de är så engagerade för att allt ska fungera optimalt. Grymt duktiga lärare har de också.

Tack så mycket för visat intresse till Dej som ansökt till Olivia personlig assistans. De sparar alla ansökningar med hopp inför framtiden då vi ofta är i behov av timvikarier.

Jag pepprar vidare med foton på coolingbabyn Frejis, vår älskade tös. Oh så jag skrattar under kvällens photoshoot med nya härliga ass F bakom kameran.
20150112 Apislek20150112 stora tjejen20150112 cute

Godnattkramar, fia.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Shit vad längesedan vi…

 1. Hej hej!

  Vad stor hon ha blivit lilla Freja!
  Tänk hur livet är för de små bebisarna; äta och må gott. ”livet på en pinne” :)
  Ha det gott Fia.
  Hälsningar
  Katarina
  (”tumle kudden”) :)

 2. Hej Fia! Eftersom min väninna hade als är jag engagerad i denna eländiga sjukdom. Jag följer dej o gläds med dej o din rara familj.
  Min syster ringde nyss o berättade att hon köpt en bok hos Örtagubben i Stockholm. Där står det att orsaken till als är gluten i mjölsorterna vete, råg o korn. Det stod mycket mer förstås. Kan du fortfarande äta, vilket jag hoppas så försök avstå alla varor som innehåller gluten. Jag är gluteallergiker själv sen flera år tillbaka. Tycker inte det är svårt att avstå gluten. Jag tänkte direkt på dej. Lycka till o kramar till hela familjen♥♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>