Snorfia här, ifrån soffläget i…

Bältis!

Gah, jag som har klarat mej frisk så länge bortsett från mina sjukdomar Als och MS. Aja, det är bara att bita ihop. Fast nog tycker jag lite synd om mej själv. Och nya ass M jobbar på jättebra med ett gott tålamod då jag hojtar i behov av hjälp med fräsning hela tiden typ.

I övrigt rullar det på, M har börjat att jobba en del efter 3.5 månaders full föräldraledighet. Det går fint hittills och vi håller oss på hemmaplan än så länge.

Ha en fortsatt mysig kväll!

Freja sköter sej. 😉20150205 The gym20150205 Skönt

Kramar, fia.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Snorfia här, ifrån soffläget i…

  1. Krya på dig, Fia!

    Du skriver att M börjat jobba. Det har jag faktiskt funderat över : ) Hur gör ni med föräldraledighet och hur ”hanterar” dina assistenter Freja? Jag läste en gång om en annan kvinna vars assistenter aldrig tog ögonkontakt eller tilltalade kvinnans barn. Verkar supersvårt tycker jag! Hur tänker du och M?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>