Semestertider är på ingång och därför…

söker vi nu en alternativt två semestervikarier till sommaren.

Mina tre assar på schema vill vara lediga i omgångar från vecka 25 och 8 veckor framåt vilket betyder en introduktion på arbetsrollen v.22-v.25 ungefär. Semestervikarierna får gå bredvid mina assar vid ungefär sju tillfällen innan det är dags för eget arbete hos mej o min familj.

Du arbetar i samarbete med mej men också i kommunikation med mina andra assistenter via dagliga anteckningar i dagbok. Vi söker Dej som är en trygg ödmjuk person, är 25-35 år, gillar ordning och kan hantera många bollar i luften. En förmåga att ‘ha ordet’ är viktigt när Du jobbar som assistent för mej då jag har talsvårigheter. Lika viktigt är det att kunna ta ett steg tillbaka och låta mej synas, att Du i vissa situationer nästan är osynlig men är en hjälpande hand.
Jag är gift med Mats sedan nyårsafton -08 och vi har tillsammans dottern Freja som är sex månader gammal. Min make jobbar deltid vilket betyder att vi, Du och jag är ett team av tre ihop med Freja. Att uppnå så god mor- och dotterrelation som möjligt är mitt mål i det teamet.
Jag o min familj bor 1 mil utanför Borlänge och Du bör ha körkort och egen bil för att kunna utföra arbetet hos mej. Jag tycker om att ‘flänga runt’ och har därav en anpassad bil att ‘flänga’ med.

Åh vad jag hoppas att just Du finns därute. Om fallet inte är så kanske Du har någon lämplig tjej att tipsa om denna tjänst. :)

Vid intresse skickar Du in Din ansökan så snart som möjligt till Marie på Olivia personlig assistans, marie.fors@olivia.se. Erfarenhet av barn och omvårdnad uppskattas i rekryteringsarbetet.
Se uppdatering av inlägget här

Sköt om Dej!

Kramar, fia.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>